Blogs

Mijn eerste blog!

Daar gaan we dan, mijn eerste blog op mijn eigen site. Super spannend natuurlijk, ineens kan iedereen mijn site zien. Dit is waar ik maandenlang aan gewerkt heb. Niet alleen gelukkig, ik heb een super team om mij heen. Ik mag echt van geluk spreken met een goede coach die mij helpt en motiveert waar nodig, een bevriende fotograaf die al mijn foto’s heeft gemaakt zodat mijn site precies uitstraalt wat ik wil, maar ook mijn lieve vrienden, familie en stalgenoten die het vertrouwen in mij hebben om alvast klant bij mij te worden en mij steunen door dik en dun.

Graag wil ik iets vertellen over de uitstraling van mijn site. De foto’s zijn voornamelijk van mijn eigen paarden en dit zijn absoluut geen standaard mooie dressuurpaarden, nee dit zijn mijn eigen gekke knolletjes zoals ik ze vaak noem. De reden dat ik voor mijn eigen paarden heb gekozen is dat ik niet sta voor perfectie. Ik sta voor persoonlijkheid, openheid en duidelijkheid. Voor mij zijn gezonde paarden en lol met je knol het belangrijkst. Ook ben ik geen fantastische dressuurruiter, maar ik ken mijn paard en mijn liefde voor hem is oneindig. Mijn dochter is iets ambitieuzer, maar de liefde voor haar pony en het plezier dat ze met hem heeft staan voorop. Omdat zij echt een team zijn samen en de liefde er vanaf straalt, komen zij dan ook vaak terug in de foto’s.

Ik hoop dat jullie je herkennen in mijn verhaal, in mijn site en net als ik gaan voor gezonde en gelukkige paarden.

Mijn eerste tip is dan ook: geniet vandaag eens extra met je paard, verwen en knuffel je paard en laat hem weten dat hij je dierbaar is.

Contactinformatie

info@noblespirithorses.nl

KVK: 80816606

BTW: NL003492948B77

Algemene voorwaarden

Gipskruid 6

2925DA 
Krimpen aan den IJssel