Blogs

Een blij paard is het allerbelangrijkste.

Mijn paard Welles is een heel gevoelig paardje. Zodra hij stress heeft, krijgt hij last van zijn maag. Onlangs is zijn beste vriendje overleden, hij heeft daar heel veel verdriet van gehad. Ook nu was zijn maag direct weer van streek. Bij hem merk je dat vrij snel, hij is erg duidelijk. Bij het borstelen werd hij heel boos als zijn flanken werden gedaan, zadelen was echt een reden om het zadel aan te vallen en dekens wisselen werd absoluut niet gewaardeerd. Hij werd soms zelfs zo boos dat hij echt uit haalde. Nu ben ik niet van zomaar straffen, ik kijk liever hoe ik mijn paard kan helpen. Hij is er niet op uit om mij pijn te doen, hij geeft gewoon duidelijk aan dat hij pijn heeft.

Gelukkig heb ik zelf genoeg producten in huis om het probleem aan te pakken. Ik ben voor Darmbalans van Vitalstyle gegaan. Na 5 dagen was het verschil enorm! Hij reageerde absoluut niet meer op aanrakingen en bij het zadel keek hij alleen nog wat boos, hij moest ook echt wennen dat het geen pijn meer deed.

Inmiddels ben ik gestopt met de Darmbalans kuur en krijgt hij standaard Oerbalans van Vitalstyle om zijn maag te ondersteunen. Nu hoop ik natuurlijk dat hij geen stress meer krijgt, maar ook dat hij dus zo in balans blijft.

De reden dat ik dit wilde delen is dat ik jullie wil vragen om naar je paard te kijken en te luisteren. Paarden geven vaak signalen af als ze ergens pijn hebben. Alsjeblieft, ga niet gelijk schreeuwen en je paard slaan als hij iets raars doet. Kijk waarom hij zo doet, misschien kan je hem helpen. Ik heb mijn paard kunnen helpen, ik kan weer met een veilig gevoel poetsen en mijn paard is weer blij. En een blij paard is natuurlijk het allerbelangrijkste!

Contactinformatie

info@noblespirithorses.nl

KVK: 80816606

BTW: NL003492948B77

Algemene voorwaarden

Gipskruid 6

2925DA 
Krimpen aan den IJssel