Blogs

Trots!!!

Ik kan eerlijk zeggen, ik ben ongelooflijk trots!

De agenda is eindelijk klaar! Wat hebben we ongelooflijk hard gewerkt, maar ook echt genoten.

Onlangs heb ik een oproep geplaatst voor modellen voor exclusieve NobleSpiritHorses-producten. Er waren ontzettend veel aanmeldingen, maar helaas konden we niet iedereen kiezen. Maar ik wil iedereen die zich heeft aangemeld toch even zeggen: ‘Dankjewel!’.

Nadat we een selectie hebben gemaakt, kwamen de fotoshoots. Wat hebben we genoten. Paardengeluidjes, mestende paarden, natte broeken, aan de kant springen voor loslopende paarden, lachende papegaaien, paarden die klaar zijn en verderop gaan dineren en vooral ontzettend gelachen.

Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor alle inzet, jullie kwamen van ver, huurden trailers, maakten er een dagje van en hadden geduld met ons. Jullie paarden waren allemaal super braaf, schoon en prachtig.

Dan mijn steun en toeverlaat: fotograaf Tessa van Imagitari. Eindeloos geduld, positief en enorm talent. Wanneer ik weer eens alles direct wil en overal naartoe wil rennen, is zij mijn rem. Kwaliteit betekent ook geduld, maar wie mij kent weet dat ik daar niet zo goed in ben. Ik wil jullie allemaal vragen eens te kijken op Tessa’s site : www.imagitari.nl . Kijk en geniet. Wie weet kan je een mooie fotoshoot bij haar boeken.

Na hard werken, is het wel gelukt. We hebben het voor elkaar. De allereerste NobleSpiritHorses agenda is er. Ik vind het een prachtig product. Ik hoop dat jullie ‘m bestellen en er veel plezier voor hebben.

Contactinformatie

info@noblespirithorses.nl

KVK: 80816606

BTW: NL003492948B77

Algemene voorwaarden

Gipskruid 6

2925DA 
Krimpen aan den IJssel