Blogs

Mijn kastje staat vol met:

Wie mij kent weet dat mijn kasten vooral vol liggen met dekjes en heel veel roze, en wat glitter mag dan ook zeker niet ontbreken. Maar natuurlijk heb ik ook andere spullen liggen. Vanwege mijn webshop heb ik ruime keuze in producten en heb ik natuurlijk ook mijn eigen favorieten.

Mijn paarden krijgen standaard elke dag Oerbalans Vitalstyle met wat Lijnzaadolie Vitalstyle. Hiermee blijven ze mooi op gewicht en blijft de spijsvertering goed op orde. Welles heeft snel last van zijn maag en Noby van diarree, maar sinds ze Oerbalans Vitalstyle krijgen gaat het gelukkig veel beter.

Een maand geleden kreeg mijn lieve Welles koliek, gelukkig heb ik altijd COLOSAN VITALSTYLE in mijn kast staan en binnen een kwartier was het zweten weg en wilde hij ook niet meer rollen. Uiteraard is de dierenarts alsnog gekomen, je weet maar nooit. Als Welles koliek heeft gehad, is het wachten op problemen. Om deze te voorkomen heeft hij nu een langdurige kuur Darmbalans Vitalstyle. Op deze manier krijgt hij direct de ondersteuning die hij nodig heeft.

Helaas hield de pech daar niet op voor Welles. Zijn zolen waren teveel beschadigd en moesten daardoor erg diep uitgesneden worden. De arme jongen liep niet goed meer en dat terwijl hij nog herstellende was. Zijn hoeven waren vreselijk gevoelig en konden niks meer hebben. Om zijn hoeven een beetje te ondersteunen en weer draagvlak te creëren, heb ik Hoefteer Excellent Spray (Stockholmer) gebruikt. Hij moest veel in de natte paddocks staan zodat zijn hoeven weer snel aangroeien, helaas is hij ook mok-gevoelig dus heb ik Hoefspray Pro Vitalstyle gebruikt. Hiermee heb ik altijd snel resultaat.

Welles ging de juiste kant weer op, maar… hij verstapte zich. Dus weer een paar stappen terug. Hij leek last te hebben van zijn schouder, dus voor de zekerheid heb ik daar Deep Ice Gel Sta- / Hangtube Exellent op gesmeerd.

Gelukkig gaat hij nu weer de goede kant op en kunnen we weer lekker opbouwen.

Verder heeft Welles altijd last van brokkelhoeven dus gebruik ik Duohoef duoprotection. Welles en Noby hebben allebei een mooie bos manen en daar gebruik ik Anti klit & glans spray Duoprotection en Hi Gloss Spray 500 ml voor, het is maar net welke poetskist ik pak.

Wie Noby kent, denkt aan een vieze pony. Noby is een bonte pony die het heel bont maakt. Om hem nog een beetje schoon te krijgen gebruik ik Hi Gloss Clean Spray , MagicBrush brush set Starlight en de Exellent Horse Grooming Borstel.

Uiteraard gebruik ik nog veel meer, maar dan wordt mijn verhaal veel te lang want zoals de meesten weten kan ik uren door kletsen en zeker over mijn paardjes.

Mocht je meer willen weten over deze producten, heb je zelf een ander product op het oog en wil je er meer van weten, laat het even weten.

Oh en deze foto is natuurlijk gemaakt door Tessa van http://www.imagitari.nl , helaas past zij niet in mijn kastje maar zij hoort wel bij onze favorieten natuurlijk.

Groetjes Samantha

Contactinformatie

info@noblespirithorses.nl

KVK: 80816606

BTW: NL003492948B77

Algemene voorwaarden

Gipskruid 6

2925DA 
Krimpen aan den IJssel