Over ons

Wie zit er achter Noble Spirit Horses?

Ken je dat? Uren zoeken op het internet naar het juiste product voor je geliefde paard?

Ik ben mijn hele leven al een paardenmeisje en kan geen dag zonder mijn geliefde paardjes. Ik heb het geluk dat ik mijn liefde voor paarden kan delen. Mijn moeder en dochter hebben ook een paard, wij rijden dan ook regelmatig met z’n drieën.  Zelfs mijn man kan een beetje paardrijden. Een echte paardenfamilie dus. Onze paarden horen dan ook echt bij ons gezin en verdienen het allerbeste.

Het ondersteunen van je paard met supplementen is steeds bekender, er zijn dan ook veel producten te koop. Maar hoe weet je nu wat het beste is? Er zijn zoveel producten op de markt en dan moet je uitzoeken welk product je nodig hebt voor jouw paard. Ik verkoop supplementen, toevoegingen, verzorgingsmiddelen, wondverzorgingsmiddelen en stalbenodigdheden. Ook verkoop ik “glamour je pony” producten, want je pony mag er best uitzien als een echte “very important pony”. 

Bij Noble Spirit Horses staat duidelijkheid voorop. Via de zoekmachine of het menu kom je bij het juiste product. Mocht je er alsnog niet uitkomen of heb je gewoon een vraag, stuur een mail en ik beantwoord deze zo snel mogelijk. Uren zoeken naar het juiste product hoeft dus niet bij Noble Spirit Horses.

Kijk snel rond op mijn site en ga voor een fijne shop-ervaring.

Supplementen

Verzorgingsproducten

 

Glamour je pony

 

Reviews

Ik heb nu verschillende keren iets besteld bij Noble Spirit Horses en wat mij betreft voor iedereen een aanrader! Waarom? Je krijgt een eerlijk en uitgebreid advies, snelle levering, goede producten, goede prijs-kwaliteit verhouding! Kortom, voor mij een blijvertje!

Cecile

Ik heb via Noble Spirit Horses de gastrocomplex van Vitalstyle gekocht. Het product heeft fijn geholpen voor mijn paardje. Ik mocht haar niet aanraken rondom de flanken en was ook wat opgetrokken. Nu bijna twee weken later mag ik haar weer aanraken en zijn haar flanken minder opgetrokken. De communicatie over het product verliep erg fijn en was erg klantvriendelijk. Heb netjes mijn product ontvangen zodra het er was, met van te voren een berichtje.

Jessica

Voor onze pony was ik op zoek naar vitamines. Ik heb Samantha hiervoor benaderd. Zij gaf mij ontzettend goede informatie en deskundig advies over producten die er op de markt zijn. Zij heeft mij geholpen om de juiste keuze voor mijn pony te maken.

Claudia

Thanks Samantha! Ik ben super blij dat jij voor Froukje een mooi supplement hebt gekozen voor haar artrose! Ze loopt hierdoor soepeler en daardoor kunnen we nog lekker van haar genieten. Ook nog bedankt voor de snelle levering!

Roelie

Leuke site met goede producten. Leuk dat er persoonlijke foto's zijn gebruikt, zo krijg je een beeld wie er achter de site zit en dat maakt het toch makkelijker om advies te vragen. Ik heb helder advies gekregen over het supplement biozin. Tevens het advies opgevolgd om over te stappen op Oerbalans, mijn paard is hier zeker van opgeknapt en heeft een gezondere darmflora. Ook werden de producten snel bezorgd. Ik ben zeer tevreden en ben vaste klant geworden.

Martina

Contactinformatie

info@noblespirithorses.nl

KVK: 80816606

BTW: NL003492948B77

Algemene voorwaarden

Gipskruid 6

2925DA 
Krimpen aan den IJssel